Trestné stíhanie nezodpovedných rodičov, obvinená za zbitie sestry

06.07.2006 Celý región

Trestné stíhanie nezodpovedných rodičov\r\nSvidnícki policajti skráteného vyšetrovania trestne stíhajú 7 párov rodičov z Ladomírovej, Roztok a samotného Svidní...
Trestné stíhanie nezodpovedných rodičov
Svidnícki policajti skráteného vyšetrovania trestne stíhajú 7 párov rodičov z Ladomírovej, Roztok a samotného Svidníka za prečin ohrozovania mravnej výchovy mládeže.

Títo nezodpovední rodičia nevenovali výchove svojich maloletých detí náležitú pozornosť a neposielali ich do školy. Tým im umožnili vymeškať od 1. septembra 2005 do 30.júna tohto roku v prvom prípade 469 neospravedlnených hodín, v druhom 112, treťom 226, štvrtom 173, piatom 188, šiestom 227 a v siedmom 164 neospravedlnených vyučovacích hodín.

Za zbitie sestry je obvinená
Návrhom na podanie obžaloby na 18-ročnú ženu zo Zborova, okr. Bardejov ukončil poverený policajt skráteného vyšetrovania v Bardejove vyšetrovanie prípadu prečinu ublíženia na zdraví. Obvinená Zborovčanka 23. februára tohto roku v kuchyni svojho bytu v Zborove, po predchádzajúcej hádke fyzicky napadla svoju 38-ročnú sestru, ktorá bola u nej na návšteve. Najprv ju raz tupou stranou sekery udrela do hlavy a následne rukami ju fackala po tvári, pričom jej spôsobila zranenia, ktoré si vyžiadali liečenie spojené s práceneschopnosťou v trvaní 26 dní.
 

Vyberte región

mark